latinica | ћирилица | english
Poslednja izmena: 07/03/2019 11:50:58
   


Prijava i registracijaRegistrujte se da bi ste imali mogućnost pristupa elektronskim izdanjima SMEITS-a


Program SMEITS-a

Skupština SMEITS-a

28. marta 2018. godine držana je 30. Skupština SMEITS-a. Usvojen je Izveštaj o radu  SMEITS-a za 2017. i plan rada za 2018. godinu. 

Medalja "Branislav Đaković" dodeljena je
prof. dr Aleksandru Petroviću, dipl. maš. inž.


Vesti

Program 48. Međunarodnog kongresa o KGH

Svečano otvaranje 48. Međunarodnog kongresa i izložbe o KGH zakazano je za sredu, 6. decembar 2017. u Sava centru.

Zbornik radova

U želji da program Međunarodnog kongresa o KGH bude što raznovrsniji i bogatiji, Organizacioni odbor je odlučio da recenzirane radove prima do samog početka skupa, a da pre skupa pripremi zbornik rezimea radova koje je Naučno-stručni odbor primio do polovine novembra. Učesnici će uz ovaj zbornik rezimea radova lakše odlučiti koja će izlaganja pratiti u jednoj od četiri sale Sava centra.Zbornik radova će nakon kongresa dobiti svoj CIP i ISBN i biće objavljen na www.izdanja.smeits.rs. Pojedini radovi će dobiti i svoju oznaku DOI. Digitalno štampani primerak zbornika će biti dostupan na zahtev. 

 

ASHRAE Region XIV CRC 

Za razliku od ranijih godina, nakon Oproštajnog ručka ostajemo u Sava centru i dočekujemo rukovodstvo i članove ASHRAE-a. Dunavski ogranak i Društvo za KGH Srbije organizuju prvu konferenciju ASHRAE-ovog Regiona XIV (ASHRAE Region XIV CRC). ASHRAE nikada nije bio bliži, pa pozivamo sve koleginice i kolege da uplatom kotizacije za 48. Međunarodni kongres o KGH ostvare pravo na prisustvo i otvorenim sesijama ASHRAE-ovog CRC-a subotu i nedelju, 9. i 10. decembra i mogućnost da se aktivno uključe u rad ASHRAE-ovog Dunavskog ogranka. Prisustvo društvenim događajima u okviru CRC-a plaća se posebno.  Obrazac za prijavu učešća može se preuzeti ovde, a kotizacija se može uplatiti i na info-pultu. 

Sve vesti | Naslovna

undefined

Generalni pokrovitelj  
49. kongresa o KGH 


undefined


Pokrovitelj izložbe u okviru
49. kongresa o KGH