latinica | ћирилица | english
Poslednja izmena: 02/07/2020 17:41:03
   


Prijava i registracijaRegistrujte se da bi ste imali mogućnost pristupa elektronskim izdanjima SMEITS-a


Program SMEITS-a

Skupština SMEITS-a

3. marta 2020. godine držana je 32. Skupština SMEITS-a. Usvojeni su izveštaj o radu  SMEITS-a za 2019. i plan rada za 2020. godinu. 

Medalja "Branislav Đaković" dodeljena je
prof. dr Milovanu Živkoviću, dipl. maš. inž.


Vesti

Predstavljen „Priručnik za gasnu tehniku“

Na Mašinskom fakultetu u Beogradu dana 23. januara 2020. godine predstavljena je knjiga „Priručnik za gasnu tehniku“ autora Miroljuba Sadžakovića i Martina Bognera.

Više od 120 gostiju pozdravili su dekan Mašinskog fakulteta prof. Radivoje Mitrović i direktor GasTeha iz Inđije Bratislav Sadžaković. Zatim se gostima obratio prof. Miroslav Stanojević i podsetio ih na ovogodišnji 33. Međunarodni kongres Procesing ’20 koji SMEITS organizuje uz podršku Katedre za procesnu tehniku Mašinskog fakulteta. Prof. M. Stanojević je naglasio da se u poslednjih par godina daje poseban akcent na oblast armatura. Kolega Nenad Čađen je predstavio jedan regulacioni ventil iz proizvodnog programa GasTeha.

Na kraju je prof. Martin Bogner upoznao prisutne o sadržaju priručnika, i da je ova promocija organizovana sa GasTehom kao omaž preminulom Miroljubu Sadžakoviću, i njegovom iskrenom i požrtvovanom radu na proizvodnom programu GasTeha. Prof. M. Bogner je naglasio da se u priručniku pored kompletnog proizvodnog programa GasTeha nalaze i prilozi firmi CIM GAS iz Subotice i Konvex iz Beograda, koje intenzivno sarađuju sa GasTehom.

GasTeh je za svakog učesnika promocije obezbedio kao poklon primerak priručnika. Posle promociji je nastavljeno druženje na prigodnom koktelu. 

 

Pred početak predstavljanja knjige

Preduzeće GasTeh je 2015. godine bilo generalni pokrovitelj Procesinga ’15, dok CIM GAS kao sponzor više godina učestvuje na Međunarodnom kongresu i izložbi o KGH.

Sve vesti | Naslovna

undefined

Generalni pokrovitelj  
50. Međunarodnog kongresa o KGH 


undefined


Pokrovitelj izložbe u okviru
50. Međunarodnog kongresa o KGH