latinica | ћирилица | english
Poslednja izmena: 09/02/2021 09:33:44
   


Prijava i registracijaRegistrujte se da bi ste imali mogućnost pristupa elektronskim izdanjima SMEITS-a


Program SMEITS-a

Skupština SMEITS-a

3. marta 2020. godine držana je 32. Skupština SMEITS-a. Usvojeni su izveštaj o radu  SMEITS-a za 2019. i plan rada za 2020. godinu. 

Medalja "Branislav Đaković" dodeljena je
prof. dr Milovanu Živkoviću, dipl. maš. inž.


Vesti

Konferencija „Rankine 2020 - Advances in Cooling, Heating and Power Generation"

Od 27. do 31. jula 2020, Institut za hlađenje, iz Velike Britanije, održava virtuelnu konferenciju „Rankine 2020 – Advances in Cooling, Heating and Power Generation“ kojom se ove godine obeležava 200 godina od rođenja Vilijema Rankina (William Rankine), značajnog imena u oblasti termodinamike, ali i vrsnog pesnika i muzičara.

Ovogodišnja konferencija će imati 75 pojedinačnih izlaganja, tri ključna predavanja i jedan kratak kurs, koji se mogu pratiti nakon uplate kotizacije. 

Da bi ovaj virtuelni događaj što više ličio na uobičajen skup, u „Rankine Coffee Lounge“ učesnici će moći da se sretnu i porazgovaraju sa kolegama.Osim toga, na LinkedIn-u postoji privatna grupa namenjena učesnicima ovog skupa.

Sva izlaganja će biti snimljena, a snimci će biti dostupni do kraja 2020. godine.

Program skupa objavljen je ovdeBesplatni i svima otvoreni deo skupa posvećen je životu i zaostavštini Vilijema Rankina. Program i prijava objavljeni su ovde

Institut za hlađenje (IoR), Velika Britanija, nezavisna je dobrovoljna organizacija sa preko 2200 pojedinačnih članova iz raznih oblasti hlađenja, klimatizacije i toplotnih pumpi. IoR je centralno mesto za kolege iz celog sveta koji pokušavaju da poboljšaju uslove ugodnosti uz poštovanje životne sredine, bezbednosti i inovacija.

 

 Dalje... 

Sve vesti | Naslovna

undefined


Generalni pokrovitelj  
51. Međunarodnog kongresa o KGH 

 

undefined

Pokrovitelj izložbe u okviru
51. Međunarodnog kongresa o KGH