latinica | ћирилица | english
Poslednja izmena: 25/01/2022 08:08:38
   


Prijava i registracijaRegistrujte se da bi ste imali mogućnost pristupa elektronskim izdanjima SMEITS-a


Program SMEITS-a

Skupština SMEITS-a

12. marta 2021. godine držana je 33. Skupština SMEITS-a. Usvojeni su izveštaj o radu  SMEITS-a za 2020. i plan rada za 2021. godinu. 

 

Medalja "Branislav Đaković" dodeljena je
Branislavu Džiniću, dipl. maš. inž.

 


Vesti

POSLEDICE NATO BOMBARDOVANJA SRBIJE

Društvo fizikohemičara Srbije i Akademijski odbor SANU "Čovek i životna sredina" organizuju raspravu na temu zloupotrebe znanja za ostvarivanje ratnih i političkih ciljeva

Rasprava će se održati u sredu, 22. februara 2017. u Svečanoj sali Hemijskog fakulteta  na prvom spratu, Beograd,  Studentski trg 12–16 (centralni ulaz), sa početkom u 15.00 časova.
 
Po završetku rasprave u štampane materijale će se uvrstiti originalni zaključci uvodnih izlaganja preuzetih sa prezentacije autorskih tekstova, tekstovi diskusija koje će diskutanti dostaviti u skraćenoj pisanoj formi, kao i opšti zaključak Naučnog i Organizacionog odbora. Ovi materijali će se dostaviti u elektronskom obliku arhivama organizatora i svim autorima.  Poziv  će se objaviti u sredstvima javnog informisanja, a posebno će se zamoliti predstavnici Srpskog lekarskog društva i Društa za borbu protiv raka Srbije da prisustvuju raspravi. 
 
Kontakt osoba: Vera Batina, sekretar Akademijskog odbora SANU „Čovek i životna sredina“ (vera.batina@sanu.ac.rs)

Sve vesti | Naslovna

undefined


Generalni pokrovitelj  
51. Međunarodnog kongresa o KGH 

 

undefined

Pokrovitelj izložbe u okviru
51. Međunarodnog kongresa o KGH