latinica | ћирилица | english
Poslednja izmena: 23/09/2020 08:58:32
   


Prijava i registracijaRegistrujte se da bi ste imali mogućnost pristupa elektronskim izdanjima SMEITS-a


Program SMEITS-a

Skupština SMEITS-a

3. marta 2020. godine držana je 32. Skupština SMEITS-a. Usvojeni su izveštaj o radu  SMEITS-a za 2019. i plan rada za 2020. godinu. 

Medalja "Branislav Đaković" dodeljena je
prof. dr Milovanu Živkoviću, dipl. maš. inž.


Vesti

Dr Zoran Nikolić u "Tesli"

Dr Zoran Nikolić, predsednik Društva za obnovljive izvore električne energije, pri SMEITS-u, održaće predavanje u Elektrotehničkoj školi „Nikola Tesla“, u Beogradu, na temu električnih vozila.

U toku  školske 2018/2019. godine u Elektrotehničkoj školi "Nikola Tesla", Beograd, realizovan je projekat "Obrživi razvoj škole", koji je podržala i finansirala Fondacije Tempus u okviru programa Erazmus+. Osnovni cilj projekta je bio razvoj međupredmetnih kompetencija zasnovanih na temama obnovljivi izvori energije, energetska efikasnost i održivi razvoj u pomenutim oblastima. Više o projektu možete pogledati na školskom sajtu.

Kao završni događaj projekta planiran je stručni skup u školi 2. septembra 2019. godine, u okviru koga će dr Zoran Nikolić, dipl. inž. el. održati predavanje na temu električnih vozila i najaviti tribinu „Električna vozila – juče, danas i sutra“, koju je akreditovao Zavod za unapređenje obrazovanja i vaspitanja Republike Srbije. Tribina se 18. oktobra 2019. održava u okviru 7. Međunarodne konferencije o obnovljivim izvorima električne energije, koju Društvo za OIEE organizuje 17. i 18. oktobra ove godine.

Sve vesti | Naslovna

undefined

Generalni pokrovitelj  
50. Međunarodnog kongresa o KGH 


undefined


Pokrovitelj izložbe u okviru
50. Međunarodnog kongresa o KGH