latinica | ћирилица | english
Poslednja izmena: 09/02/2021 09:33:44
   


Prijava i registracijaRegistrujte se da bi ste imali mogućnost pristupa elektronskim izdanjima SMEITS-a


Program SMEITS-a

Skupština SMEITS-a

3. marta 2020. godine držana je 32. Skupština SMEITS-a. Usvojeni su izveštaj o radu  SMEITS-a za 2019. i plan rada za 2020. godinu. 

Medalja "Branislav Đaković" dodeljena je
prof. dr Milovanu Živkoviću, dipl. maš. inž.


Vesti

Upoznajte komercijalno i industrijsko hlađenje kompanije Emerson

Dinko Uzelac i Zoran Stajić i oni će u četvrtak, 28.5.2020. u 10.00 govoriti o komercijalnom i industrijskom hlađenju i brendovima koje zastupaju u regionu – Copeland, Alco Controls i Vilter.

Program besplatnog vebinara

10.00–10.10    Predstavljanje kompanije Emerson
10.10–10.30    Predstavljanje tehnologija i asortimana proizvoda za primenu u komercijalnom hlađenju (Copeland i Alco Controls), inko Uzelac, dipl. inž. maš.

Ovo predavanje daje pregled proizvodnog asortimana firme Emerson Climate Technologies za komercijalno hlađenje (Copeland i Alco Controls), sa kratkim osvrtom na opremu u ponuditi za aplikacije u komercijalnom hlađenju, klimatizaciji i aplikacijama u toplotnim pumpama, te kratkim osvrtom prema očekivanim novim trendovima u arhitekturi sistema i novim radnim fluidima koje će biti u skladu sa regulativom o f-gasovima.

10.30–10.40    Pitanja i odgovori

10.40–11.00    Predstavljanje tehnologija i asortimana proizvoda za primenu u industrijskom hlađenju (Vilter),Mr Zoran Stajić, dipl. inž. maš.

U ovom predavanju će biti reči o Vilter-u kao proizvođaču industrijskih rashladnih kompresora i opreme, kao i specifičnostima „single screw“ kompresorske tehnologije sa primerima primene u praksi, i sa posebnim osvrtom na primenu ovog tipa kompresora u toplotnim pumpama kao izuzetno atraktivnom tipu obnovljivih izvora energije.

11.00–11.10    Pitanja i odgovori

Prijava na besplatan vebinar objavljena je ovde

 Dalje... 

Sve vesti | Naslovna

undefined


Generalni pokrovitelj  
51. Međunarodnog kongresa o KGH 

 

undefined

Pokrovitelj izložbe u okviru
51. Međunarodnog kongresa o KGH