latinica | ћирилица | english
Poslednja izmena: 08/08/2022 06:11:32
   


Prijava i registracijaRegistrujte se da bi ste imali mogućnost pristupa elektronskim izdanjima SMEITS-a


Program SMEITS-a

Skupština SMEITS-a

2. marta 2022. godine držana je 34. Skupština SMEITS-a. Usvojeni su izveštaj o radu  SMEITS-a za 2021. i plan rada za 2022. godinu. 

 

Medalja "Branislav Đaković" dodeljena je
prof. dr Martinu Bogneru, dipl. maš. inž.

 


Vesti

Wilo Stratos MAXO I deo

Mirko Koković, Wilo Beograd, izlaže prvi deo prezentacije o pametnoj pumpi Wilo Stratos MAXO

22. decembar 2020.  Premium Smart pumpa Wilo-Stratos MAXO. Inline pumpa visoke efikasnosti sa vlažnim rotorom, sa EC motorom i elektronskim prilagođavanjem snage. Može da se koristi u sistemima grejanja, u sistemima hlađenja, sa vodom i smešom voda/glikol. Indeks energetske efikasnosti (EEI) u zavisnosti od tipa pumpe između ≤ 0,17 i ≤ 0,19. Sa optimizovanim i inovativnim funkcijama štednje energije, Wilo-Stratos MAXO postavlja nove standarde za komercijalne primene u području grejanja, ventilacije, klimatizacije i pitke vode u pogledu energetske efikasnosti. Osim toga, zahvaljujući izuzetno jednostavnom korišćenju, rukovanje nikada nije bilo jednostavnije.

Vebinar je namenjen projektantima sistema za KGH i sistema PTV, inženjerima i ostalom tehničkom osoblju u kompanijama koje se bave izvođenjem instalacija za KGH i PTV, kao i zaposlenima u kompanijama koje imaju sopstveno održavanje sistema KGH ili se bave njihovim održavanjem.

 Dalje... 

Sve vesti | Naslovna


Elcom Trade


Generalni pokrovitelj  
52. Međunarodnog kongresa o KGH 

 

Trox

Pokrovitelj izložbe u okviru
52. Međunarodnog kongresa o KGH